Science I, University of Connecticut
The design and documentation for a new STEM research facility. In addition to the siting of the building, our responsibilities entail the development of thirteen acres, including the extension of the University’s Woodland Corridor, comprised of a number of different vegetation zones that help define the character of the site and provide a contextual naturalistic landscape. Additionally, the incorporation of significant stormwater L.I.D. measures will further enhance the natural character of the site, while helping to achieve the green certification goals of the project. A parking lot for over 150 cars is incorporated into the overall site plan in a way that minimized the visual impact.

Owner:

University of Connecticut

‚Äč

Location:

Storrs, CT

 

Architect:

Payette Associates