top of page

NEWS

Our Vibrant Project at Silver Hill Hospital Provides Campus With New Therapeutic Spaces

Silver Hill Hospital wanted more than a pretty place. It wanted intentional outdoor spaces that could be leveraged as a therapeutic resource for patients and staff. When it came time to renovate their campus in New Canaan, CT, Silver Hill turned to Towers|Golde to create a natural environment to serve as an extension of the hospital’s important treatment program. We carefully designed private spaces for intimate consultations as well as larger areas designed to facility group therapy sessions or accommodate family meetings. Verdant trees, serene wildflower gardens, and a stunning waterfall fountain surround these new places and enrich the campus.


Read more about our project in Silver Hill Hospital's latest publication or download it below.





SilverLinings_Issue5_compressed final
.pdf
Download PDF • 3.83MB



Comments


Follow Us
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Architizer
bottom of page